Läs & skriv omdömen på 121.nu

Genom ett unikt samarbete så kan du läsa och skriva omdömen på 121.nu.

Nu kan du läsa och skriva omdömen på 121.nu. Det betyder att våra omdömen når ännu fler. Och det tycker vi såklart är bra. Vi kommer att fortsätta att samarbeta med andra sajter, för att på så sätt nå fler användare.

121.nu vänder sig i första hand mot näringslivet. Här hittar du information om Sveriges företag: bokslut, styrelsemedlemmar och mycket mer. Omdömena är kopplade till respektive företag och ger dig en bättre upplevelse.

Rejtaredaktionen

Dela:
 • Facebook
 • Twitter
Det här inlägget postades i Nytt. Bokmärk permalänken.

4 svar till Läs & skriv omdömen på 121.nu

 1. Martin skriver:

  Rejta behöver fler omdömen på fler företag så det här blir nog bra!

 2. Maria skriver:

  … Det är tydligen inte många som hittat hit ännu. Jag ville söka efter Jehovas vittnen i Kungälv, och fick en möjlighet att ge ett omdöme! Fattade ingenting till att börja med, Jehovas vittnen är visserligen företagsamma, men är inget företag! Men om jag får tala om hur jag upplever dem, så har de hjälpt mig och räddat mitt liv.
  Från det att jag fick första kontakten 1969 som sedan ledde till överlämnande och dop 1978.
  Detta föregicks av ett enormt tålamod från dem som undervisade mig.

  Vad var bra och vad var dåligt?
  Det beror helt på från vilket håll man ser det. Men när vi lär känna Gud så får vi hjälp att se saker och ting som Han ser det! Bättre synskärpa kan ingen ha, än den andliga!
  Alltså det kan sägas vara bra, bättre och bäst!

  Då får jag väl jämföra Jehovas vittnen med andra trosinriktningar då, jag vet inte om detta godkänns, men det visar sig. Jag måste göra en lång historia kort.
  Min vandring i tro på en Gud började redan i småskolan då
  lärarinnan undervisade i kristendom. Men livet jag levde som ung var allt annat än kristet. Men inom nig fanns en längtan att förstå meningen med livet. Kom i kontakt med Frälsningsarmen, Missionsförbundet, Svenska kyrkan (konfirmation), Pingströrelsen, Maranata, Christian Science. Inget av dessa samfund kunde lära mig att känna Gud och visa vad som var Guds vilja! Varför skulle jag komma till himmelen? Vad skulle jag där att göra?
  Jehovas vittnen däremot visste vad Gud har i beredskap för
  dem som vill leva enligt Guds vilja! Och detta är en avsevärt stor skillnad i jämförelse!

  Om detta är prisvärt?
  Ingenting är värt ett högre pris än det Gud utlovar, ett evigt liv i en helt ny värld, för evigt!
  …. Ändå väljer de flesta att ignorera detta! Det har jag svårt att förstå!

  Servicen är enbart bra eftersom den ges till alla som önskar få del av den, PÅ HELA JORDEN.
  Det är väldigt få som inte på något sätt blivit erbjudna
  att undersöka Skaparens löften, av något Jehovas vittne!
  Har du någon annan uppfattning?

 3. eva karlsson skriver:

  Jehovas.vittnen kan väl va ok, om de inte bryter mot de Bibeln säger. Tex ljuger, håller skvallerkärringar om ryggen. Både äldste o andra. Erfor detta i motala försmling, prata med de, lyssnade ej, mådde urdålig av detta eftersom jag hade deppression i botten, så vad det ej bra. Funderar nu på att utesluta mig själv, har tappat all tro pga av detta. Tack för mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>