Rejta.se i nytt spännande samarbete

Vi på Rejta.se har länge funderat i banor kring att ha någon form av proffs recensenter på Rejta.se, folk som gillar att skriva om sina upplevelser och att göra sin röst hörd. I ett nytt samarbete med bloggnätverket Bloggerfy ger vi möjlighet för bloggare att enkelt skriva omdömen på Rejta.se och samtidigt publicera dessa på sin blogg. I gengäld är bloggaren varje vecka med och delar på en pott med pengar. På sätt och vis hoppas vi kunna skapa en dedikerad skara människor som gillar att tycka till och med ordets hjälp påverka andra, en sorts proffsrecencenter helt enkelt. Genom att använda både Rejta.se och sin blogg ger det extra tyngd för spridningen av omdömet. Vill du veta mer och kanske redan har en blogg och tycker att detta verkar vara intressant. Gå in på Bloggerfy och registrerar din blogg.

Här ett exempel på hur det ser ut

 
Trevliga och duktiga och enkla att arbeta med. Nytänkande inom annonsering i bloggnätverk och ger möjlighet för även små bloggare att tjäna pengar.
 
 

 
Dela:
  • Facebook
  • Twitter
Det här inlägget postades i Nytt, Omdömen. Bokmärk permalänken.

Ett svar till Rejta.se i nytt spännande samarbete

  1. Pingback: Rejta.se + Bloggerfy = Sant | Enirobloggen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>