Positiva Rejta.se!

Vad är Rejtas användare i för ”mood” när de skriver omdömen, ges i huvudsak ris eller ros? Det är en fråga som vi ofta får svara på. Vi brukar alltid hävda att merparten av de som skrivs på Rejta.se faktiskt är positiva omdömen. För att visa att detta stämmer har vi tagit fram fördelningen av omdömen under senaste månaden. Omdömen med 5 eller 4 rejtasolar utgör mer än hälften av alla omdömen som skrevs under perioden.Antal rejtasolar

Dela:
  • Facebook
  • Twitter
Det här inlägget postades i Omdömen. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>